top of page

Krediter

Att investera I krediter har tidigare endast varit tillgängligt för banker och andra stora aktörer. Men du har också rätt att tjäna pengar på ditt kapital. Genom att investera i krediter så kan du få dina pengar att arbeta åt dig på ett stabilt sätt.

Hur fungerar det?

Du sätter in den summan du vill investera i krediter hos investeringsplattformen, du aktiverar den automatiserade verktyget för långivning. När låntagare söker lån på plattformen så granskas dem och de låntagarna som är tillräckligt säkra beviljas låna dina pengar. Sedan återbetalas summan till ditt konto på plattformen i form av amortering samt ränta.

Hur mycket kan man tjäna på det?

Automatiserade investeringar hos Savelend har avkastat i snitt 14% per år sedan 2014. Historisk avkastning är ingen garanti för framtiden, men genom att diversifiera risker på flera typer av lån och flera låntagare har Savelend som mål att hålla en stabil årlig avkastning.

Är det bättre att investera i krediter än att investera i aktier och fonder?

Man behöver inte svara på den här frågan! Diversifiering är nyckeln till en stabil och säker långsiktig avkastning. Därför tycker vi att man ska dela upp sitt kapital och välja flera alternativ. Vi tycker att en viss exponering mot krediter är ett måste!

Kom igång med investering i krediter med Savelend på 5 minuter!

27637.png
bottom of page