top of page

Handla Krypto

En enorm marknad att ta del av med stora rörelser som har skakat finansvärlden flera gånger. En tillgång som är, enligt många, en game-changer när det gäller framtiden av betalningsmedel. Kryptovalutor ger möjlighet för spekulativ långsiktig investering, och för en volatil och global marknad för trading.  

Vad är krypotvalutor?

Kryptovalutor är digitala valutor som går att jämföra och växla mot traditionella valutor, och att använda för att köpa och sälja varor och tjänster. Till skillnad från traditionella valutor, kryptovalutor är decentraliserade, vilket innebär att de inte beror på någon regering eller finansiell institution som en bank. Istället är information om transaktioner och konton för kryptovalutor bevarade på ett stort nätverk av användares datorer, genom så kallad blockkedjeteknik.   

Vad är fördelarna med kryptovalutor trading?

Kryptovalutor är precis som vilken annan tillgång som helst, det går att köpa och sälja själva mynten igenom en börs, eller att köpa och sälja certifikat med kryptovalutor som underliggande instrument. Anledningar till att trading i kryptovalutor kan passa dig bättre än någon annan tillgång:

Hög volatilitet: Detta innebär såklart högre risk med varje trade, men det är en fördel för vissa strategier inom trading.

Hög likviditet: Likviditet är en mått på hur lätt det är att genomföra köp- och säljtransaktioner. Detta är viktigt för att kunna använda teknisk analys och få igenom transaktioner snabbt och smidigt.

Hur gör man?

En vanlig myt är att det är krångligt att handla kryptovalutor. Detta stämmer inte, det finns flera tjänster som är uppbyggda just för att göra det så lätt som möjligt att handla kryptovalutor. 

Trijo är Sveriges enda börs för kryptovalutor. De erbjuder handel i bitcoin, ethereum och litecoin, och är reglerade hos finansinspektionen.

Vi rekommenderar trijo för dig som vill ha ett smidigt och säkert sätt att handla kryptovalutor. Trijo har även snabb kundtjänst tillgänglig på svenska. Tryck här för att enkelt komma igång med trijo

27695.gif
bottom of page